keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Vieraskoreat

Eilen meillä kävi vieras, joka ei niin kovin paljoa välitä eläimistä. No, meillä on aika hankala olla kylässä, jos ei ole eläinten ystävä. Heti eteisessä Leo teki tuttavuutta hyppäämällä vierasta vasten. Hänet lahjottiin heti hiljaisiksi puruluun avulla. Toimii aina hyvin. Nata päivysti tapansa mukaan koko ajan keittiön pöydän alla, eikä onneksi ollut pahemmin häiriöksi.

Kissoja ei sitten niin vaan pantukaan ruotuun. Joku on sanonut, että maatiaiset eivät ole seurallisia. No, tämä ei koske Pekkua, joka pyrki koko ajan sitkeästi keittiön pöydälle missä oli menossa ruokailu ja kahvittelu. Törökin rakastui heti vieraaseemme, ja yritti päästä iholle. Kun mikään lahjonta, uhkailu ja kiristys ei auttanut, katit paiskattiin kellariin kuivattujen kalojen kanssa. Kun ne oli syöty, alkoi protestointi. Seurustele siinä sitten, kun puhetta säestää kovaääninen "Miauuu, Mauuu, Mouuurrr!" ja tarmokas raapiminen. Pitäisiköhän kutsua useammin vieraita?


Mekö päällekäyviä? Ei oo perää!

1 kommentti:

Saara kirjoitti...

Hah-haa, voin niin kuvitella tilanteen, meillä kissat tuntuvat aina haluavan vierasporukasta just sen ihmisen huomion joka ei erityisemmin välitä kissoista :D