torstai 5. kesäkuuta 2014

Kateissa

Valvon täällä keskellä yötä huolesta soikeana. Kaverini Hannan koira katosi eilen 4.6 Littoisissa Turun lähellä. Pepi karkasi vieraalta pihalta, eikä varmaankaan löydä kotiin.

Pepin elämän alku on ollut vaikea, ja vaikka se on nyt ollut hyvässä kodissa jo monta kuukautta, se ei välttämättä luota ihmisiin. Huomenna jatketaan etsintöjä, ja toivomme parasta lopputulosta.

Muistan miten Leo karkasi oltuaan meillä vain muutaman viikon. Herranjestas sitä hätää ja huolta silloin, vaikka Leksa oli kateissa vain hetken aikaa. Pitäkää kaikki peukkuja, että Pepinkin karkureissu päättyy onnellisesti.


Pepi, kateissa 4.6 lähtien Littoisista

6 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Voi ei. Toivottavasti karkulainen tavoitetaan pian ja pääsee takaisin omaan kotiinsa.

Cheri kirjoitti...

Laitetaan kaikki peukut pystyyn, toivottavasti pian saamme lukea onnellisesta jälleennäkemisestä. Onneksi irrallisiin koiriin kiinnitetään helposti huomiota.

Paula kirjoitti...

Toivotaan, että Pepi on ihan kohta onnellisesti kotona. Pepi on nätti koira, tuollaisen minäkin voisin ottaa. Samaa sanon kuin Cheri, onneksi koirakarkulaiset yleensä aika nopeasti otetaan kiinni.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Onhan Pepillä panta kaulassa? Voin vain kuvitella omistajan huolen määrän! Toivotaan parasta!

Kirsi kirjoitti...

Karkurit.fi sivuille ilmoitus ja facebookkiakin kantsii yrittää!

Snabelbacka kirjoitti...

Pepi edelleen kateissa, etsitty on monen ihmisen voimin ja huomenna jatketaan. Näköhavaintoja on tehty, joten toivoa on.Facebook laulaa ja lappuja jaettu katoamisalueella.Toivoa siis on!