maanantai 18. elokuuta 2014

Elämyksiä

Viikonloppu oli taas täynnä jännittäviä tapahtumia. Perjantaina olin noutamassa hermostunutta löytökoiraa. Pelokas koira ei halunnut millään kävellä hihnassa kohti autoani, joten nostin sen syliini, jolloin se onneton kakkasi päälleni. Ajelin sitten ikkunat auki kohti Turkua, hehheh.

Lauantaina yksi eläinhoitolan oravista pissasi ensin päälleni ja toinen karkasi häkistä. Onneksi sain sen haavilla kiinni. Eilen pitelin sylissäni haukkaa, joka onneksi käyttäytyi ihan kiltisti. Nämä kaikki elämykset tarjosi ihan ilmaiseksi eläinsuojeluyhdistys.

Kotona Mauno on viihtynyt jo useita päiviä zooplussan pahvilaatikossa. Mitä tekisimmekään ilman nettikauppoja? Niin, ja Molly ei pissannut lainkaan aamulenkillä. Miksi? No, se oli ehtinyt käydä jo olohuoneessa...

Oikein pirteää viikkoa kaikille!
Maunon oma boxi

2 kommenttia:

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Voi ei, eritteitä siellä, eritteitä täällä!

Lady of The Mess kirjoitti...

Tulinpas vastavierailulle - ja tulen toistekin;)
Mauno on vallan suloinen - ja arvokasta työtä tuo eläinsuojelutyö<3
Tutulta kuulostaa tuo ikkunat auki ajelu - meidän Viiru oli aiemmin sellainen, että 100 metrin päässä kotoa jouduttiin ensimmäisen kerran boksi tyhjentämään - muistan elävästi erään eläinlääkärireissun talvipakkasella iltamyöhään, kun tulimme suolitukoksen jälkeen eläinlääkäriltä kotiin ja suoli alkoi toimia - haju oli hirveä ja autonikkunat pakkasessa auki ja koko perhe (olimme tietenkin koko perhe reissussa mukana) toitotti vaan yhteen ääneen, että "hyvä Viiru";)
Nyt kun Viirua joudutaan kilpirauhaskontrolleissa käyttämään säännöllisesti, on hän jo hieman oppinut autotavoille.