perjantai 2. tammikuuta 2015

Tauon jälkeen

Aika pitkä blogitauko näköjään. No, ehkä se oli tarpeen. Välillä nimittäin mietin, onko bloggaamisessa enää mitään järkeä. Viime aikoina on ollut tosi vaikea löytää mitään hauskaa kerrottavaa, kun arki on yhä rasittavampaa, ja itse olen aina vaan vanhempi ja väsyneempi.

Enkä kuitenkaan pysty lopettamaan kirjoittamista. Olen näköjään koukussa.

Kerrottakoon, että joulu meni rauhallisesti lepäillessä ja sohvalla kasassa loikoillessa. Uusivuosi oli tavanomaisen kammottava, ja koirat aivan hysteerisiä. Nyt yritämme palailla pikku hiljaa arkeen. Yritän kaivaa siitä arjesta niitä myönteisiä ja mukavia hetkiä ja kertoa niistä. Tämä on päiväkirjani, terapiani, henkireikäni, muistinikin välillä.

Toivotan kaikille hyvää uutta vuotta 2015. Ei menetetä uskoa huomiseen.5 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Näyttää tätä blogiväsymystä olevan ilmassa enemmänkin;)
Itselläkin oli oikeastaan koko syksyn sellainen olo, että lopetan sen höpöttelyn, mutta nyt on taas pieni ilo touhuun palannut.
Minullakin kirjoittaminen on melkein päiväkirjan pitoa, vaikka enhän minä sinne blogiin sentään koko elämääni tilitä - mutta sekin vähä palauttaa muistot!
Oikein hyvää tätä alkanutta vuotta sinne niiden karvaisten ystävien parissa <3

leenajapojat kirjoitti...

Voimaannuttava uutta vuotta teille kaikille ja paljon terveyttä myös ihan jokaiselle ! Vaikka harvakseltaan kommentoin.....käyn kyllä lukemassa Törön ja kamujen kuulumiset ♡

Paristempslibre kirjoitti...

Trop mimi ! Je te souhaite une très belle année et tout le meilleur !
Gros bisous

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Oikein hyvää uutta vuotta teille kaikille ♥ (Minullakin bloggaaminen takkuaa, jostain kumman syystä... Mutta ei luovuteta, sillä antaahan tämä niin paljon!)

Mamma N kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta! Raketeista ei tykätty täälläkään.